GRAPHIC DESIGN

ONZE DIENSTEN

“ART IS TOO IMPORTANT
NOT TO SHARE”

Visual Art is het toepassen van fotografie, afbeeldingen kleuren, ruimte, lay-outs, typografie en vormen om de gebruiksvriendelijkheid en de gebruikerservaring te verbeteren van digitale producten. Visual Design is als vakgebied ontstaan uit voornamelijk User Interface Design en Grafisch Ontwerp.

GRAPHIC DESIGN DIENSTEN

GRAPHIC
DESIGN.

Wij zorgen voor de perfecte balans van alle factoren die van invloed zijn voor het succes van uw video en levert u zo de beste kwaliteit.
Het ontwerpen van een logo is niet zomaar even een investering. Zoals we het eerder opgenoemd hebben, is een logo het eerste contact met een klant. Dit contact moet dus aantrekkelijk zijn en passen bij de doelgroep van jouw bedrijf. Het is daarom belangrijk om te weten wie jouw doelgroep is en waar jouw bedrijf voor staat. Of het nu gaat om een modern of klassiek logo, wij denken graag met je mee om een aansprekend logo voor je bedrijf te ontwerpen.

Promotiemateriaal is een verzamelnaam voor producten die gebruikt worden om een merk, product of dienst te promoten. Dit kunnen zowel fysieke producten zijn zoals:

– Visitekaartje
– Flyers
– Posters
– Stickers
– Petten
– Tijdschrift

Huisstijl wordt ook wel “corporate identity” genoemd, de Engelse term voor de uitstraling van een bedrijf of organisatie. Het betreft de combinatie van elementen als:

-Logo
-Kleuren
-Lettertypes
-Fotografie
-Indeling

Alle visuele elementen die de identiteit van een organisatie bepalen dus. Dit verhoogt de herkenbaarheid van het bedrijf of merk en biedt een differentiatie ten opzichte van de concurrentie.

Let's work together

Interesse om met ons samen te werken? Schrijf wat je nodig hebt en we nemen contact met je op.

DISCLAIMER.

Rhino Visuals™ met KvK-nummer 65779576 wil je hartelijk welkom heten op www.rhinovisuals.nl. Door onze website te gebruiken stem je met deze disclaimer in. Rhino Visuals™ kan de inhoud van de website en deze disclaimer altijd aanpassen zonder dat jij daarover bericht ontvangt.

De inhoud van onze website is door ons zorgvuldig samengesteld, maar je gebruikt onze website voor eigen risico. Rhino Visuals™ zal zich naar beste vermogen inspannen om de inhoud van de website zo correct mogelijk te houden, maar we staan er niet voor in dat onze website altijd juist of volledig zal zijn. Informatie kan fouten omvatten of achterhaald zijn.
Rhino Visuals™ is niet aansprakelijk voor schade of andere nadelige gevolgen door gebruik of onbereikbaarheden van (informatie op) onze website. Handelingen die je op basis van onze website of de door ons verstrekte informatie verricht, komen voor je eigen rekening en risico.

Je mag onze website gebruiken, maar je kunt geen aanspraak maken op onze intellectuele Eigendomsrechten. Rhino Visuals™ behoudt zich alle rechten met betrekking tot (de inhoud van) de website voor. Toestemming voor het gebruik van inhoud van onze website op publiekelijk toegankelijke plaatsen kan je altijd via info@rhinovisuals.nl aan ons vragen.

Open chat
Rhino Visuals™ Support
Hallo 👋,
Hoe kunnen wij je helpen?