PRIJS VIDEO
PRODUCTIE

Hoeveel kost
het om een video
te produceren?

Dit is een vraag die wij vaker horen. En als we eerlijk moeten zijn is dit best een ingewikkelde vraag. Videoproductie kosten kunnen namelijk sterk variëren, afhankelijk van factoren als lengte, stijl, en omvang van het project.

Wat het exacte tarief voor jouw film zal zijn, hangt af van welk type video je wilt laten maken voor jouw bedrijf en voor welk productieproces je kiest.

Reclamevideo

€499,00

* Vanaf prijs

BEDRIJFSVIDEO

€499,00

* Vanaf prijs

BRANDINGVIDEO

€399,00

* Vanaf prijs

DRONEVIDEO

€399,00

* Vanaf prijs

MUSICVIDEO

€499,00

* Vanaf prijs

INSTRUCTIEVIDEO

€599,00

* Vanaf prijs

WONINGVIDEO

€299,00

* Vanaf prijs

REPORTAGE/INTERVIEW

€399,00

* Vanaf prijs

ONS UURTARIEF

Wij hanteren voor onze werkzaamheden, denk hierbij aan brainstormsessies, regie, filmen of alleen editing, een uurtarief van 75 euro. Voor elke filmopdracht maken wij de projectkosten voorhand duidelijk, waarbinnen wij de klus klaren.
Transparant en duidelijk.

€75,00

Per uur

LATEN WE SAMENWERKEN

In zee gaan met elkaar doe je niet zomaar. Laten we kijken of het klikt. We zijn benieuwd naar je verhaal en maken graag kennis. Hebben jullie ook lekkere koffie? Dan kunnen we ook bij jou langskomen.

DISCLAIMER.

Rhino Visuals™ met KvK-nummer 65779576 wil je hartelijk welkom heten op www.rhinovisuals.nl. Door onze website te gebruiken stem je met deze disclaimer in. Rhino Visuals™ kan de inhoud van de website en deze disclaimer altijd aanpassen zonder dat jij daarover bericht ontvangt.

De inhoud van onze website is door ons zorgvuldig samengesteld, maar je gebruikt onze website voor eigen risico. Rhino Visuals™ zal zich naar beste vermogen inspannen om de inhoud van de website zo correct mogelijk te houden, maar we staan er niet voor in dat onze website altijd juist of volledig zal zijn. Informatie kan fouten omvatten of achterhaald zijn.
Rhino Visuals™ is niet aansprakelijk voor schade of andere nadelige gevolgen door gebruik of onbereikbaarheden van (informatie op) onze website. Handelingen die je op basis van onze website of de door ons verstrekte informatie verricht, komen voor je eigen rekening en risico.

Je mag onze website gebruiken, maar je kunt geen aanspraak maken op onze intellectuele Eigendomsrechten. Rhino Visuals™ behoudt zich alle rechten met betrekking tot (de inhoud van) de website voor. Toestemming voor het gebruik van inhoud van onze website op publiekelijk toegankelijke plaatsen kan je altijd via info@rhinovisuals.nl aan ons vragen.

Open chat
Rhino Visuals™ Support
Hallo 👋,
Hoe kunnen wij je helpen?